MARDİN / KIZILTEPE - VATAN İMAM HATİP ORTAOKULU

VATAN İMAM HATİP ORTAOKULU

Ersoylu Mah. Ersoylu Cad.
Vizyon
Milli ve manevi değerleri ile çağın her türlü dinamiklerini yakalamış ve tüm bu değerleri bir arada taşıyabilen geleceğin Türkiye’sine şekil ve yön verecek bireyler yetiştirmek.
Misyon
Okulumuz daima geleceği görebilen, geçmişinden ders çıkarıp geleceğe emin ve hızlı adımlarla koşan, karşılaştığı engelleri bilgi ve beceri ile aşabilen, takım çalışmasından zevk alabilen, mutlu, umutlu, sağlıklı, canlı, heyecanlı, vatanını, milletini ve bayrağını canından çok seven nesiller yetiştirme misyonunu üstlenmiştir.
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Öğretim Şekli :Okul binasında sabah ortaokullar, öğleden sonra ilkokul eğitim öğretim faaliyetlerini gerçekleştirmektedir.
07:00 Başlama saatidir. 12:25 ders bitiş saatidir
Şehir içi halk otobüsleri çalışmaktadır.
15 dakikada bir şehir içi gelmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine 4 km uzaklıkta olup ilçe merkezine 4 km uzaklıktadır. Kızıltepe ilçesinin merkez okuludur.